Dr Ana Maria Gavrila - Cheo Klinik

Despre - Dr. Ana-Maria Gavrilă

Pedodonție și Inhalosedare

Dacă afacerile cu adevărat trainice încep mereu în familie, atunci povestea familiei Cheregi e una demnă de luat în seamă.

Născuți și crescuți în București, Ana-Maria și Ovidiu au văzut în medicina dentară o oportunitate excelentă pentru a aduce un bine în lume. Fiind cu trei ani mai mică decât Ovidiu, Ana-Maria a ieșit de pe băncile facultății în 2013, lucrând încă din studenție în cabinete dentare de renume din capitală.

Odată cu mutarea clinicii originare din Piața Lahovari în actuala sa locație din Pipera, Ana-Maria a intrat într-o echipă de tineri profesioniști uniți atât prin legături familiale cât și prin gradul de profesionalism pe care și l-au dorit să-l impună pe piața autohtonă.

Împreună cu Monica, Ana-Maria coordonează departamentul de pedodonție al clinicii, supervizând tratamentele cu inhalosedare și fiind responsabilă pentru crearea unei bune dispoziții tuturor copiilor care îi intră în cabinet. Și la capitolul ăsta s-ar putea spune că Ana-Maria are experiență din plin, fiind ea însăși fericita mămică a unui băiețel.

Experiență cazuri

12000+

Intervenții de Terapie dentară la copii

1700+

Intervenții cu inhalosedare

1600+

Copii tratați

9+

Ani experiență

Programează-te acum