Doctor Ovidiu Cheregi, clinica stomatologica Cheo Klinik

Despre - Dr. Ovidiu Cheregi

Implantologie orală și Terapie laser

Ovidiu face parte din generația de tineri care a ales să-și facă studiile de perfecționare la centre de prestigiu din afara țării, ca apoi să se întoarcă în România pentru a practica cele învățate. Însuși numele clinicii vine dintr-o combinație a prenumelui și numelui de familie care-i aparțin, în vreme ce folosirea denominației de „Klinik” a venit ca un tribut adus pregătirii nemțești de care a beneficiat.

Având deja experiență profesională, în 2011 a pornit Cheo Klinik, construind în doar câțiva ani o practică de renume pe plan local. Din 2016 începând, Cheo Klinik s-a mutat într-un sediu nou și ultramodern, iar Ovidiu a putut să-și deschidă practica către o varietate mai mare de clienți. Ca dovadă de apreciere, mulți dintre pacienții săi l-au urmat în noua clinică, chiar dacă aceasta se află acum în total altă parte a orașului.

Experiență cazuri

1100+

Implanturi

2000+

Intervenţii chirurgicale

850+

Estetică dentară

12+

Ani experiență

Specializarea sa primară este cea de implantologie orală, domeniu în care este printre cei mai apreciați profesioniști din țară, având cursuri și atestări atât la nivel local cât și internațional. Tinerețea și prospețimea lui Ovidiu se traduc într-o permanentă căutare a tot ceea ce este inovativ în tehnica dentară, motiv pentru care Cheo Klinik beneficiază de cele mai noi tehnologii și aparate de pe piață.

Programează-te acum