Pedodonție - Stomatologie copii

Pentru mulți copii, mersul la dentist cauzează invariabil o stare de profundă anxietate și neliniște. Mai grav, frica de durere îi face adesea pe cei mici să se ferească de medicul pedodont și să-și ascundă disconfortul dentar perioade îndelungate de timp, fapt ce rezultă adesea în afecțiuni mai complicate și mai greu de tratat.

Pentru a-i liniști pe cei mici, în cadrul clinicii noastre am căutat mereu să creăm un mediu cât mai colorat și mai prietenos. Astfel, punem la dispoziția tuturor copiilor, indiferent de vârstă, o sală de joacă unde îi așteaptă jucării, cărți de colorat, desene animate și jocuri video potrivite vârstei lor.

Două din cele trei cabinete din cadrul clinicii sunt dotate cu echipament colorat și prietenos, inclusiv ecrane pe care pot fi proiectate desenele preferate ale copilului în timpul tratamentului. Ba mai mult, personalul medical dedicat celor mici este specializat în pedodonție, fiind gata oricând să le asigure copiilor o atmosferă plăcuta, bazată pe joacă și relaxare.

Chiar și în condițiile acestea, trebuie spus că unii copii pot manifesta în continuare o senzație de anxietate, împiedicând aplicarea tratamentului corespunzător. Din fericire, cabinetele noastre sunt dotate cu dispozitive de inhalosedare, care pot îmbunătăți semnificativ experiența oricărui pacient anxios.

Programează-te acum