Terapie laser

O tehnologie de ultimă oră cu multiple aplicații în domeniul stomatologic, terapia laser e unul din punctele forte ale clinicii noastre. În prezent suntem dotați cu un dispozitiv de ultimă generație, BIOLASE EPIC X, laser dentar, cu ajutorul căruia putem efectua următoarele operațiuni:

Albirea dinților cu laser

Cu toții vrem să avem dinți frumoși, iar o bună parte din farmecul unui zâmbet constă în albul și strălucirea conferită de dinții cu adevărat bine îngrijiți. În acest sens, folosirea laserului dentar BIOLASE EPIC X poate duce la o albire cu până la 10 nuanțe mai intensă față de cea promisă de metodele convenționale. În plus, o ședință durează doar 20 de minute, de 3 ori mai puțin decât albirea clasică, fiind totodată extrem de confortabilă pentru pacient și având rezultate de durată.

Chirurgia țesuturilor moi

Pe lângă albirea dentară, cu aparatul BIOLASE EPIC X se pot efectua și operații chirurgicale minim-invazive cu precizie și eficacitate net superioare. Asta permite medicului să efectueze mai multe operațiuni într-un timp scurt, ceea ce se traduce într-o ședință rapidă și confortabilă pentru pacient.

Tratamentul herpesului și al aftelor

În afara afecțiunilor dentare, gura umană este susceptibilă și unui număr mare de leziuni aftoase (afte) sau herpetice (herpes). Prin tratarea lor cu laserul BIOLASE EPIC X se produce eliminarea mâncărimilor, durerilor și a oricăror alte simptome neplăcute. De asemenea, timpul de vindecare este substanțial minimizat prin stimularea funcțiilor biologice ale celulelor proprii organismului.

Tratamentul bolii parodontale

Boala parodontală este o leziune ireversibilă care din păcate afectează mulți oameni inconștienți de severitatea ei. Din fericire, noile tehnici de tratamente cu laser sunt mult mai eficace și mai confortabile decât folosirea bisturiului, înlesnind curățarea pungilor parodontale și sterilizarea într-un mod rapid și eficace.

Terapia durerii

Reducerea durerii cauzată de probleme la nivelul oro-maxilo-facial este încă una din folosințele terapiei cu laser dentar. Cu ajutorul dispozitivului BIOLASE EPIC X, putem acționa direct asupra terminațiilor nervoase din tubulii dentari, asigurând anestezie automată și readucerea pacientului la o stare de liniște și confort.

Programează-te acum